EVENT & LADY PENELOPE !+*

1-LOKET (gemeente ENHV)
SCIENCE FESTIVAL (NRC & Rathenau)
STAND COSY (Rathenau)
OLYMPISCH HOOPDANCE (gemeente EHVN)
MODULAR STAND (Brainport)
ON ADVENTURE (Eigen stand)
TENTOONSTELLING (BK Centrum)

 

RETAIL & HORECA + LADY PENELOPE

EYES AND MORE OPTICIENS (retail)
RESTAURANT DE KOLENTIP (horeca)
JUWELIERS VAN GURP_BREDA I (retail)
FOTOZAAK PIXELS (retail)
JUWELIERS VAN GURP_WAALWIJK II
URBAN GREEN STORE (retail)

 

ONDERWIJS & LADY PENELOPE

STUDIEPARK (interieur HBO)
STUDIETUIN (interieur HBO)
HOT&COLD (kleurpl+graphics, basisonderwijs)
PICKNICK (interieur TU/e)
HAPPY (kleurpl+graphics, basisonderwijs)
STUDIUM GENERALE (product TU/e)
Cosy Proposal (WUR)

 

ZORG + LADY PENELOPE

HERDENKENISSEN (WZC Vitalis-zorggroep)
BOOM VAN HERINNERING (WZC Vitalis-Zorggroep)
SFEREN UIT `T VERLEDEN (WZC Vitalis-Zorggroep)
DE BOOMGAARD (Interieur dessin WZC Isselwaerde)
MUURVRIEND (Interieurproduct WZC Rosendaal)
HOSPICE

 

CREATIEVE WORKSHOPS+ LADY PENELOPE

GROEN EN GEZELLIG (Gemeente ENHV)
Design To Go Workshop (Kenniscentrum Jeugd)

 

LADY PENELOPE @ THE OFFICE

PERSPECTIEF (diverse interieur concepten)
HEZELBURCHT (diverse interieur concepten)
BIERENS TANDWIELEN FABRIEK (branding)
MATIS (product)

 

LADY PENELOPE LOVESS GROEN

HEEMTUIN XL STRIJP-S, (urban)
GROEN KABINET ZLTO, (branding)
TWINZZ (product)
STUDIEPARK (tuin & interieur)
URBAN GREEN STORE (retail)

 

LP_OUT OF THE ORDINARY

 

LADY PENELOPE @ HOME

 

 
 

INTERIOR DESIGN PICKNICK TU/e

Young Dutch design talent creates atmospheric renovation of pantry and meeting room at Eindhoven University.
A pantry and meeting room for employees of the Eindhoven University of Technology recently received a complete make-over by Eindhoven-based design agency Lady Penelope.
 

To realise the playful, cosy interiour, Lady Penelope broke through walls and other obstables in her way to provide the staff of the TU/e with a pleasant place in which people enjoy meeting each other.
The raw wood of the robust crates and the soft felt of the stools, together with the characteristic chairs of metal and plastic, for a diverse atmosphere. A palette of of fresh bleus and warm reds completely changed the rooms. The print, themed The Picknick! was especially designed for this space.


As the building is to be repurposed, Lady Penelope has used all her ingeniuity to realise this atmospheric room within a tight planning schedule and a strictly contained budget.


Commissioned by: TU/e